Dette er den bedste opskrift på amerikanske pandekager jeg endnu har prøvet - de er super lækre, luftige, tilpas svampede og smager helt igennem bare enormt godt.
Jeg supplerede i dag opskriften med lidt revet æble og en lille smule stødt kanel, og toppede med efterfølgende med honning. Opskriften finder du her amerikanskepandekager.dk.
Opskriften her er med mælk, hvilket jeg har skiftet ud med soyamælk med vanilje og bagt dem på panden i plantemargarine (tjek at den er uden mælkebestanddele), så de er uden mælkprodukter.
Lyder lækkert men der står der skal 4 spsk flydende fedtstof i. Hvad brugte du der? Olie og i så fald hvilken?
SvarSletHej Louise
SletUndskyld mit sene svar, jeg har været på ferie, så ikke lige haft adgang til bloggen.
Nu er det efterhånden ret længe siden af jeg har lavet pandekagerne, men er ret sikker på at jeg smeltet lidt plantemargarine og brugte som det flydende fedtstof.
Kh
Camilla