Inden forestillingen spiste vi på Wagamama, en af de restauranter som jeg nyder at komme på. Jeg har altid mulighed for at få noget mad som er uden mælkeprodukter og samtidig er maden så anderledes, at det er en oplevelse hver gang jeg går derind. Så skal du ud og spise i København og vil være sikker på et mælkefrit måltid, så kan jeg anbefale Wagamama.
Forleden var det Kladdkakans dag i Sverige, men da havde jeg desværre ikke tid til at bage kage, så derfor kommer kladdkakan først i dag. Jeg boede for et par år siden i Sverige og blev her ret vild med kladdkaka. Kladdkaka er Sveriges svar på, og i mine øjne tæt på at være den bedste, chokoladekage!
Så nu hvor det er weekend, så skal der hygges med minder fra Sverige :) Jeg har pyntet kagen med flormelis og granatæble, men den gør sig også godt med lidt blåbær is eller kokosflødeskum til.
Kagen er desuden super nem og hurtig at lave!
Kladdkaka med granatæble
100g Ama plante1,5dl hvedemel
2,5dl sukker
2 store æg
3spsk kakaopulver
1tsk vaniljesukker
flormelis og granatæble til pynt
Sæt ovnen på 175grader.
Smelt plantemargarinen i en gryde. Imens blandes alle de tørre ingredienser. Bland først æggene i dejen og dernæst margarinen. Rør dejen til den er jævn.
Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22cm i diameter) og bag kagen midt i ovnen i ca. 20min.
Under bagningen hæver kagen op i midten, men falder når den køler af.
Kagen vil have en fast kant, men fortsat fugtig i midten.
Når kagen er kold drysses med flormelis og granatæble.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar