Denne ret med nudler og blommer er en af de retter - blommerne er på denne tid rigtig lækre og gør sig rigtig godt med lidt soya og chili.
En skøn efterårsret som jeg varmt kan anbefale - Hav en god dag :)
Nudler med svinemørbrad og blommer
4 pers1 stor svinemørbrad
salt og peber
rapsolie til stegning
250g fuldkornsnudler
4 hvidløg
3 rødløg
5 blommer
1-2 tsk tørret stødt chili
4 spsk soyasauce
2 spsk mørk muscovadosukker
1 dl hakket persille
Rens mørbraden for fedt og sener og krydr den med salt og peber. Brun den godt i olien på en pande. Skru ned for varmen og lad kødet stege videre til det er gennemstegt, ca. 20min. Tag kødet op af panden.
Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken. Snit hvidløg fint og svits dem sprøde på panden, tag dem op. Skær rødløgene i både og svits dem på panden. Skær blommerne i både og svits dem med løgene. Kom ca. 1 dl vand, chili, soyasauce og muscovadosukker på panden og kog det hele op. Vend nudlerne ned i panden og vend det hele med persille. Server med kødet skåret i tynde skiver og et drys af de stegte hvidløg på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar