Jeg har denne gang lavet nogle lidt anderledes pandekager, som er inspireret af nogle pandekager vi fik på Bali for et par år siden. Disse er ikke helt lig, men de smager super godt!
Rispandekager
2 pers75 g fuldkorns rismel
3/4 tsk bagepulver - tjek at den er glutenfri
1 stor tsk rørsukker
2 små æg
1,5 dl 17% kokosmælk
kokosolie til bagning
banan, ristede kokosflager og honning eller sirup til servering
Mix alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt æg og kokosmælk og rør det hele godt sammen, så der ikke er klumper i dejen.
Sæt dejen i køleskab i minimum 30 min inden pandekagerne bages.
Smelt lidt kokosolie på en pande og fordel dejen med 1-2 spiseskefulde dej til hver pandekage, og flad det lidt ud. Lad pandekager bage ved middelvarme i et par minutter, til de er lidt brune i kanten og vend dem herefter og bag færdig på den anden side.
Server pandekagerne med lidt banan, ristede kokosflager og lidt honning eller sirup. Her har jeg også drysset med lidt tørret ananas, hvilket også er rigtig lækkert og pynter lidt ekstra ved servering :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar